Pris Status Antal
T.Love 285 SEKfinns
2011-02-05 20:00 Insläpp klockan
Göta Källare, Stockholm
Åldersgräns 18 år
Förköpet är över, om eventet inte är slutsålt säljs biljetter i dörren.
T.Love är ett rockband som har lyckats överbrygga generationsklyftan genom sina alltid verklighetsträffande texter och sin otroligt karismatiske ledare Muniek Staszczyk. Bandet bildades redan 1982 och har tack vare sitt säregna rocksound med inslag av reagge och funk fått erkännande och beundran från hundra tusentals fans.

Av bandets tolv första album har elva sålt guld. T.Love har även släppt två DVD: en videoklippsamling och en inspelning från en koncert inför publik på 350 000. Deras två senaste album, I Hate Rock&Roll (2006) och samlingsalbumet Love, Love, Love – The Best Of T.Love (2008) sålde också guld. För närvarande arbetar T.Love med ett dubbelalbum som kommer att släppas 2012.

T.Love har uppträtt framgångsrikt hemma i Polen på betydande festivaler de senaste 28 åren. De spelar dessutom regelbundet på klubbar utomlands, oftast i Storbritannien och på Irland men även i USA och i Europa, senast i Frankrike, Turkiet och Norge. Varje konsert är en upplevelse då bandet skapar speciell kontakt med publiken vid sina framträdanden. Deras första spelning i Stockholm är därför en unik möjlighet för den svenska publiken att få vara med om något helt nytt.

Konsertinfo
5:e februari Stockholm, Göta Källare
Dörrar: 18:30
Show: 20:00

Betala med Swish, VISA eller MasterCard